Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

About Us

About Us

Dobrodošli na źéidis, vaš nepresušni izvor jedinstvenih, kvalitetnih i inovativnih materijala za uređenje enterijera. Sa sedištem u Beogradu, posvećeni smo uvozu i distribuciji vrhunskih zidnih panela, zidnih obloga, i elemenata za izgradnju zidova, koji su pažljivo odabrani da zadovolje visoke standarde modernog dizajna i izgradnje.

Naša misija je da arhitektama, dizajnerima enterijera, građevincima i svim profesionalcima u oblasti izgradnje, ali i entuzijastima i amaterima, pružimo pristup jedinstvenim materijalima iz celog sveta, koji su ne samo estetski privlačni već i inovativni i funkcionalni. Naša ponuda je fokusirana na savremene, visokokvalitetne materijale koji odgovaraju potrebama i zahtevima modernog stanovanja i poslovnog prostora.

Zašto izabrati źéidis?

Zato što razumemo značaj detalja koji transformiše prostor. Naša stručnost leži u identifikovanju i uvozu materijala koji ne samo da prate trenutne trendove u dizajnu enterijera već i postavljaju nove standarde. Mi smo partneri sa proizvođačima koji dele našu strast prema kvalitetu, inovaciji i održivosti.

Naš posvećeni tim je tu da vas podrži kroz celokupan proces, od odabira pravih materijala za vaš projekat do logistike i distribucije. Razumemo važnost rokova i budžeta i posvećeni smo pružanju izvanrednog servisa koji uvek ispunjava očekivanja.

Radujemo se izgradnji snažne mreže klijenata i partnera u industriji, i radujemo se što ćemo i vas dočekati u našoj zajednici. Dozvolite źéidis-u da bude vaš pouzdan partner u kreiranju izuzetnih prostora sa materijalima koji inspirišu i traju.

Otkrijte više o našim proizvodima i kako možemo pomoći u realizaciji vašeg sledećeg projekta kontaktirajući nas već danas!